Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Зірковий футболіст із Сумщини одружився

24-річний Олександр Зінченко, футболіст збірної України і «Манчестер Сіті», студент СумДПУ ім. А. С. Макаренка одружився на своїй дівчині Владі Седан — журналістці телеканалів «Футбол 1/2/3» .

Спортсмен і телеведуча зв’язали себе узами шлюбу ще навесні у Великобританії. Про це новоспечена дружина повідомила у своєму веб-журналі свого Instagram. «12 березня. Лондон. Посольство України в Сполученому Королівстві Великобританії та Північної Ірландії. Ніколи не могла подумати, що саме там вийду заміж. Друзі, ось ви і дізналися перший секрет у нашому особистому житті. Дякую всім за ваші позитивні відгуки та коментарі, мені дуже приємно! Далі обіцяю багато цікавого та ексклюзивного контенту «, — написала Влада.

Реєстрація шлюбу проходила без гостей у «скромній обстановці» — закохані обмінялися кільцями і отримали свідоцтво про реєстрацію шлюбу. Трохи пізніше дівчина зізналася, що вони планували зовсім іншу дату, але карантин і тут вніс свої корективи. Справжнє весілля відбудеться 24 серпня у Києві.

Як пише Telegram-канал про весілля Wedding Daily, cеред запрошених гостей будуть і відомі футболісти. Ведучим весілля подружжя Зінченків стане топовий весільний ведучий України — Володимир Такудіс, а церемонію проведе Юлія Крауз. Торжество планується велике й пишне.

Нагадаємо, Олександр зробив пропозицію Владі ще в липні минулого року. Після перемоги України над Португалією 2:1 і дострокового виходу на Євро-2020 студент Сумського педуніверситету та гравець «Манчестер Сіті» запропонував своїй дівчині вийти заміж прямо на стадіоні.

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/sport/zirkovij-futbolist-iz-sumshhini-odruzhivsya-na-zirkovij-ukrayinskij-televeduchij-foto

4 листопада
3 листопада