25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Знай наших: Начальник управління охорони здоровʼя СМР Олена Чумаченко задекларувала 18 обʼєктів нерухомості

У мережі Інтернет зʼявилася інформація про те, що начальник управління охорони здоровʼя Сумської міської ради Олена Чумаченко хоче змінити свою посаду на керівника “Пʼятої міської клінічної лікарні”. Для цього представниця “команди Лисенка” вже почала активну піар-кампанію, здійснила кілька візитів у медичний заклад, позиціонує себе як професіонала, який здатний вирішити проблеми лікарні.

От тільки якщо розібратися, то зміна такої посади – це по-суті, пониження в карʼєрі, адже на своїй нинішній посаді пані Олена може покращувати всю медичну галузь міста, не кажучи вже про допомогу “Пʼятій міській клінічній лікарні”.

То чому ж Олена Юріївна все ж вирішила добровільно піти на менш значущу посаду і чи може бути це повʼязано із діями правоохоронців, які затримали її шефа Олександра Лисенка на отриманні хабара?

Щоб отримати відповіді на ці запитання, давайте заглянемо в офіційну декларацію за 2022 рік пані Олени, де можна “приблизно” уявити, який вона “професіонал” і наскільки “ефективно” вона керує медициною Сум.

Отже, станом на 1 січня 2023 року, Олена Чумаченко та її родина володіли не багато і не мало, а аж 18-ма ОБʼЄКТАМИ НЕРУХОМОСТІ загальною площею 7917 квадратних метри!

Не обділила себе родина Чумаченків і в транспортних засобах – їх у них аж цілих ПʼЯТЬ!

Ну і як вишенка на торті пані Олена зі своїм чоловіком мають “заначку” у вигляді 20 тисяч доларів та 25 тисяч євро.

Погодьтеся, гарно у Сумах живуть чиновники, так би мовити, не бідствують.

Очевидно, бачачи як правоохоронці взялися вимітати усі ці авгієві конюшні в Сумській міській раді, цілком логічним стає бажання Олени Юріївни змінити свою публічну посаду, на менш значущу, але цілком прибуткову – керівника  “Пʼятої міської клінічної лікарні”. Тут уже можна і свою нерухомість зберегти, а якщо працювати “із попереднім розмахом” то і примножити.

От тільки чи потрібен такий “професіонал” Пʼятій лікарні та сумчанам взагалі?

Не так давно, Чумаченко приїжджала до медичної установи і показувала начебто наказ на своє керівництво, який підписала керуюча справами Сумського виконавчого комітету Юлія Павлик, до якої у правоохоронних органів зараз багато питань і які вже провели у неї обшуки. Адже лише на одній закупівлі компʼютерної техніки для військових керуюча справами виконкому Юлія Павлик допустила завищення ціни на понад 200 тисяч гривень!

Є надія, що  начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко не поступиться своїми принципами і не направить Олену Чумаченко зі всіма її обʼєктами нерухомості та коштовними автівками збагачуватися ще і на Пʼятій лікарні. Адже виходить – комусь нові автівки, квартири і будинки, а хтось у цей час не може купити необхідні ліки чи зробити хірургічну операцію. У нормальній країні так бути не повинно!

4 листопада
3 листопада