Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

“Зрада скасовується”, – Нардеп Михайло Ананченко

Народний депутат від Сумщини Михайло Ананченко (партія «Слуга народу») у Верховній Раді мав нагоду поспілкуватися з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським щодо виключення зі списку санкцій “злодіїв у законі”, зокрема сумського кримінального авторитета Сергія Лисенка. Про це обранець повідомив у Фейсбуці.

“Зрада скасовується‼️

Сьогодні у Верховній Раді мав нагоду поспілкуватися з Міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським щодо виключення зі списку санкцій “злодіїв у законі”, сумського кримінального авторитета Сергія Лисенка зокрема.

Міністр пояснив, що було проведено уточнення щодо правильності написання транслітерації (написання прізвища та імені латинськими літерами) прізвищ та дат народження 108-ми поданих громадян.

Наприклад, № 1 Єсін Єгор в англійській транслітерації по списку Yesin Yegor у нинішньому варіанті був виправлений на Esin Egor (змінилися перша буква імені і прізвища в англ. транслітерації). Або № 3 Лисенко Сергій — Lysenko Serhi на Lysenko Serhii (додалася в прізвищі остання ще одна англійська літера i).

Тому хайп, який намагалися підняти в соцмережах та ЗМІ, виявився мильною бульбашкою! 😉“, – написав Михайло Ананченко.

4 листопада
3 листопада