16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Фахівці “Гідросфери” постійно підвищують кваліфікацію працівників

Спеціалісти компанії пройшли курси підвищення кваліфікації, зокрема щодо налаштування та обслуговування палетних пальників KVIT від «Status-24» – організації, яка займається проектуванням, монтажем та сервісом котелень і систем опалення.

Завдяки цьому спеціалісти ТОВ “ІБК “Гідросфера” зможуть сертифіковано та у відповідності з вимогами виробника встановлювати новітнє обладнання, надаючи при цьому ще й гарантійне обслуговування.

Зазначимо, що нині ТОВ “Гідросфера” є беззаперечним лідером серед підприємств Сумщини, які займаються продажем і встановленням водо і тепло обладнання. Фахівці компанії постійно тримають руку на пульсі.

“Аби бути конкурентоспроможними і йти в ногу з часом, наша компанія інвестує у свій персонал, направляючи їх, зокрема на курси підвищення кваліфікації. Як результат – надаємо нашим Замовникам якісні послуги, за які потім не соромно дивитися в очі”, – підкреслив директор ТОВ «ІБК «Гідросфера» Григорій Магденко.

 

Він нагадав, що компанія співпрацює із всесвітньо відомими брендами, такими як ARISTON, BOSCH, BAXI, VIESMANN, WILO, ALTEK, ECOSOFT. Відтак для максимальної зручності жителі Сумщини можуть не роздумуючи звертатись до спеціалістів “Гідросфери”, які налаштують та в подальшому здійснять обслуговування відповідного обладнання.

4 листопада
3 листопада