Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Геннадій Дем’яненко: Мені імпонує монолітність Миколаївської громади

Голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко продовжує активно налагоджувати співпрацю із громадами Сумського району. Цього разу він відвідав Миколаївську громаду, де взяв участь у сесійному засіданні. Своїми враженнями він поділився на своїй сторінці в Фейсбук:

“Завітав до Миколаївської громади та прийняв участь в роботі сесії.

Наразі це абсолютно спроможна громада, з добрим фінансовим ресурсом та інфраструктурними можливостями. П’ятсот квадратних кілометрів. Об’єднує десять тисяч чоловік та майже сорок населених пунктів.

Депутатський корпус та голова мають єдине бачення розвитку громади та найважливішої цілі – підтримки сил оборони та перемоги. Серед іншого – бюджетні зміни, фінансування добровольчих формувань, харчування дітей та переселенців, їх безпеки, пільгових перевезень, придбання медобладнання, земельні питання. Особливо приємно, що в цей складний час не забувають про спорт та фізичне виховання молоді.

Рішення порядку денного сесією приймались одноголосно. Результат їх якісної досесійної підготовки.

Вистоїмо разом!”.

Нагадаємо, нещодавно голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко провів робочу поїздку до Лебединської громади, де було розглянуто цілий ряд важливих питань для життєдіяльності Лебединщини.

4 листопада
3 листопада