Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня

Нардеп Максим Гузенко розповів про Стратегію розвитку агропромислового комплексу України

Народний депутат Максим Гузенко взяв участь у презентації на Сумщині Стратегії розвитку агропромислового комплексу України. Захід за участю першого замміністра АПК Тараса Висоцького відбувся у рамках святкування традиційного Дня поля у Сумській області. На переконання парламентаря, наш регіон має великі перспективи розвитку аграрного сектору, що має важливе значення загальнодержавному рівні, особливо у воєнний час.

«Нещодавно, на Сумщині відбулися урочистості з нагоди «Дня поля». Захід відвідав Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький, який презентував учасникам Стратегію розвитку агропромислового комплексу України. Також разом з аграріями обговорили проблемні питання збиральної кампанії та подальші перспективи для аграрного сектору регіону.

Під час заходу учасники ознайомилися  з:

особливостями формування врожаю озимих колосових культур у 2023 року,

інноваційними системами захисту рослин,

оглянути насінницькі посіви зернових культур, конопель технічних.

З повною версією стратегії можна ознайомитись за посиланням», – написав Максим Гузенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомив нардеп, аграрії Сумщини демонструють хороші результати у  збиранні ранніх зернових та технічних культур. За останніми даними, обмолочено площі понад 26 тисяч гектарів по зерновим культурам і майже 10 тисяч гектарів по ріпакам. Урожайність цих культур на рівні минулого року, а це означає, що Сумська область буде з хлібом, а аграрії зможуть покращити стан своїх підприємств і водночас зробити внесок у зміцнення економіки.

Нагадаємо, Максим Гузенко також провів на Сумщині робочу зустріч із першим замміністра АПК Тарасом Висоцьким, відвідавши одне з передових сумських підприємств переробки молочної продукції O’BEREG. Народний обранець впевнений, що майбутнє аграрного сектору України – за переробкою.

4 листопада
3 листопада