14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня
24 серпня
22 серпня

Нардеп Михайло Ананченко обговорив із дипломатами Молдови питання гуманітарної, економічної та інвестиційної підтримки Сумщини

Народний депутат Михайло Ананченко взяв участь у святковому прийомі з нагоди Дня незалежності Молдови, який відзначався 27 серпня. Спілкуючись із дипломатами дружньої країни, парламентар висловив вдячність за багатопланову допомогу Україні з початку великої війни, а також обговорив теми співпраці Молдови із Сумською областю в гуманітарній, економічній та інвестиційній сферах. За його словами, міжнародна підтримка сьогодні особливо цінна та актуальна, тож зміцнення двосторонніх зав’язків має вийти на новий рівень.

«Молдова з перших днів повномасштабного вторгнення приймає українських біженців, надає нашій країні гуманітарну допомогу, готова сприяти повоєнній відбудові України, зміцненню енергетичної безпеки та активно підтримує наш євроінтеграційний шлях. У червні цього року пройшла перша міжурядова конференція з Україною та Республікою Молдова відповідно, що знаменує офіційне відкриття переговорів з двома країнами щодо вступу до ЄС.

З Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Молдова в Україні Валеріу Ківері та Почесним консулом Республіки Молдова у м. Суми Емілом Нурієвим обговорили і питання гуманітарної, економічної та інвестиційної підтримки Сумщини.

Наші країни, яким незалежність дається важкою ціною, зараз проходять ще й непростий шлях європейської інтеграції. Вірю, що Україна та Молдова по праву стануть частиною великої родини ЄС!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, напередодні народний депутат прокоментував велике перезавантаження уряду, підтримавши оновлення Кабміну професійними міністрами.

4 листопада
3 листопада