Вчора
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня
24 серпня
22 серпня
21 серпня
20 серпня
16 серпня
15 серпня
13 серпня

Нардеп Михайло Ананченко у Сумах провів зустріч із почесним консулом Республіки Молдова в Україні Емілем Нурієвим

Народний депутат Михайло Ананченко взяв участь у зустрічі з почесним консулом Республіки Молдова в Україні Емілем Нурієвим, обговоривши разом із керівництвом області співпрацю між двом державами і Сумською областю зокрема. Як відзначив парламентар, налагодженню двосторонніх зв’язків і новим перспективам для Сумщини у гуманітарній, економічній та соціальній сферах сприятиме відкриття офісу консульства Молдови в нашому обласному центрі.

«Під час зустрічі, яку провели разом із керівництвом Сумської обласної військової адміністрації, обласної ради, міської влади Сум, привітали пана Еміля з призначенням та обговорили питання більш тісної співпраці.

Офіс консульства у Сумах запрацює вже за кілька тижнів. Пріоритетні напрямки – міжнародна співпраця, економічний та гуманітарний сектор.

Упевнений, що перспективи співпраці такого потужного регіону, як Сумщина, з дружньою країною Молдовою, багатообіцяючі. Будемо працювати над посиленням економічного партнерства, а також над залученням гуманітарної допомоги для сумчан та обміном досвідом у соціальному, освітньому та культурному напрямках.

Більше того, відкриття консульства дасть можливість залучити інвестиції на Сумщину не тільки з Молдови, але й з багатьох інших країн східної Європи та Азії.

У найближчих планах – укласти меморандум про співпрацю між Сумщиною та Республікою Молдова, а також розпочати налагодження прямих зв’язків між районами області та держави-партнера. Працюємо над цим!» – повідомив Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, коментуючи безпекові домовленості України та ЄС, народний депутат Михайло Ананченко наголосив, що Президент Володимир Зеленський проводить найсильнішу міжнародну політику за всю історію незалежної України.

4 листопада
3 листопада